eterična olja na mizi

Širimo dejavnost

Naravna eterična olja, kvalitetna nosilna olja, opojne naravne dišave in prvovrstni rastlinski ekstrakti direktno od proizvajalcev!

Eterično olje nageljnove žbice, cajeput eterično olje, olje iz semen čilija, kave, kalamusa, cimetovega lubja, kumine, žajblja, mačje mete, koriandra… Vse to in še marsikaj lahko od danes naprej naročite pri nas, že od 1 kg pa vse to več ton teh žlahtnih, dišečih in izjemno koristnih tekočin!

Zgodba, kako smo prišli do tega koraka, je sila preprosta. Ukvarjamo se z dobavo embalažnega materiala ter strojev za pakiranje, narejenih po meri. Med našimi strankami je veliko predstavnikov kozmetične, živilske, kemijske in kmetijske panoge.

Nismo največji, pa tudi najcenejši ne, ampak svoje delo obvladamo, strankam prisluhnemo in razumemo, kaj potrebujejo, damo vse od sebe, da so stranke zadavoljne pred nakupom, ob nakupu in tudi po nakupu. Delo opravimo hitro, rezervne dele dostavimo hitro, delamo tako, kot želimo, da bi drugi delali z nami. Pogosto se ugrizneno v jezik, saj stranke obravnavamo kot prijatelje, namesto spoštljivega vikanja jih tikamo, ponudimo prijateljske popuste, prosimo za informacije in vzorce, ampak z namenom, da strankine želje razumeno v popolnosti in jim nudimo odlično storitev. Takšni smo, raje gremo v našo škodo kot v škodo stranke. In to stranke vedo, zato se jih veliko vrača.

Še eno slabost imamo, in sicer smo nepotrpežljivi: če stranka v predprodajnih aktivnostih ne reagira oz. ne odgovarja takoj, projekt označimo kot neuspešno zaključen in se posvetimo drugim strankam. Strankam pomagamo tudi sredi noči, ne moremo spati, dokler stranki ne najdemo primerno rešitev, nasvet, pomoč.

Podobne objave

Dodaj odgovor